Transgender Styling

Make-up & haar

Een transformatie door visagie het is mogelijk! Glamorous voor de dag komen en stralen omdat je je nog nooit zo mooi hebt gevoelt. Kom langs en ik tover je om tot de mooiste vrouw. Of jij die nu al wel bent of alleen nog zo van binnen voelt. Ook kun je als man voor een visagielook kiezen omdat vrouw zijn heel mooi kan voelen. Ik zal de punten accentueren zodat je eruit ziet om door een ringetje te halen.

Ben jij een man die zich vrouwelijk wilt voelen? Of wil jij kijken of dit wat voor je is?

Transgender/ crossdresser Het kan zijn dat je je al vanaf jongs af aan vrouwelijk voelt. Het kan zijn dat je dit al regelmatig bent en je vaak als vrouw omkleed.  Of je nu begint in dit proces of al verder bent. Ik wil je graag helpen om te kijken hoe jij jezelf graag ziet als vrouw. Je mooi laten voelen door visagie die bij je past!


Pruiken Heb je al een pruik of wil je eens iets proberen om te kijken welke bij je gezicht past? Ik heb verschillende soorten pruiken zodat ik je kan helpen naar de ultieme look voor jou, als vrouw! Voel je stralend en voel je vrouw omdat jij het waard ben en je mag gaan staan voor hoe jij je van binnen voelt!

Image

Transgender Styling

€249,-
  • Duur circa 1,5 uur

Op Valentijnsdag

  ❤️❤️❤️

Deze Mooie Make-Over In
De Prachtige Rode Princess

Image
Trans Model

 Visagie naturel of glamour  

Dit is een make-up look die ik bij je aan zal brengen.
Ik kijk dan wat het mooiste bij je past Je kunt verschillende pruiken uitproberen en je eventueel vrouwelijk aankleden Je kunt de make-up daarna ophouden of eraf halen. 

Ervaren make-up artist met meer dan 12 jaar ervaring.
 Voor vele grote make-up merken gewerkt zoals Chanel, Bobbi Brown en Nars Cosmetics  Als je wilt kun je vrouwen kleding meenemen en kun je wat pruiken passen om te kijken wat het mooiste bij je staat.

Zo kun je precies zien wat mooi bij je past en hoe jij eruit ziet als vrouw!

Transgenderstyling

- Makeup look

- Pruiken passen

- Verkleden

Investering: €249,00

Duur is circa 1,5 uur

 

Transgenderstyling de luxe

- Makeup look

- Pruiken passen

- Verkleden

- Nepnagels naar keuze en verwijderingsmiddel voor de nagels

- Nepwimpers naar keuze

Investering: €325

Duur circa 2 uur


Optioneel:

Lipgloss die je mee kunt nemen naderhand: €20,00
Professionele foto's: €25,00 per stuk

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je het beste even mailen naar of op de link reserveer direct klikken.

Aangezien ik het meeste van mijn tijd met mijn klanten bezig ben heb ik niet veel tijd om tussendoor te bellen. Nadat digitaal de factuur is overgemaakt is de afspraak definitief. Waar? De Bilt Foto's Tijdens de look kan ik tussendoor wat foto's van je maken via mijn telefoon. Deze kan ik vervolgens naar je toesturen. Deze foto's worden niet met anderen gedeeld zodat je zelf kan bepalen wat je er mee wilt doen. Een mooie foto met mijn camera kan ik voor € 45,00 extra van je maken! Deze bewerk ik dan mooi en stuur ik digitaal naar je toe.

Wil je liever gelijk een mooie fotoshoot in een professionele fotostudio?

Image

Wil jij weten wat mooi bij je past
een make-up look en de juiste pruik?