Een dag, een Verandering: De Magie van een makeover naar een vrouw

Weer een super leuke man tijdens een make-over gehad.

Iedereen denkt anders en voelt zich anders in de kleding en met de make-up. Ik wil dit graag naar voren brengen en delen.

Wat vind jij van deze mooie bruid voor 1 dag?

 

Naam: Marije

travesitiet

Vind je dat je makkelijk jezelf kunt zijn in Nederland?

Helaas is het nog niet zo makkelijk in Nederland om als vrouw naar buiten te gaan als je eigenlijk een man bent. In de streng gelovige dorpen en regio’s zijn er helaas best veel mensen kortzichtig.

Ik ben van mening  dat we er niemand kwaad mee doen. Wat ik wel fijn vind is dat er ook genoeg mensen die het wel leuk vinden en leuke reacties geven.

Hoe dacht je vroeger over jezelf?

Vroeger vond ik mezelf lelijk. Ik had een slecht zelfbeeld. Ik werd ook al vrij jong aangetrokken door dameskleding.

Welke term gebruik jij voor het omkleden tot vrouw?

Een term voor het verkleden naar vrouw ben ik nooit echt mee bezig geweest. Nu ik deze vraag krijg denk ik dat ik wel val onder ‘de travestiet’.

Wanneer voel jij je mooi?

Dat is als ik een hele mooie dikke laag make-up op krijg en het liefst richting dragqueen style dat het wat meer opvalt. Mooie blonde lange haren. Mooie hoge hakken van tien centimeter en een mooie wijd uitlopende bruidsjurk of een lange gala/avondjurk blijft ook altijd geweldig.

De accessoires die dit compleet maken zijn dan een lange sleep, een kroontje, handschoenen en een tasje en sieraden. Zo voel ik mij op en top vrouw.  

Makeover transgender kl

Wat vind je het leukste van het verkleden tot vrouw?

Het leukste aan het verkleden is toch wel een jurk aandoen. Dat maakt het zo vrouwelijk en geeft een geweldig gevoel waarvan ik kan genieten. Heerlijk vind ik het om in een jurk of als bruid buiten te lopen en foto’s te maken.

Mijn droom is  een kamer vol met gala/avond/bruidsjurken. Zodat ik elke dag een lange jurk aan kan. Dat lijkt me het meest genieten.

styling travestiet kl

Of je nu een individuele ervaring zoekt, dag vol glitter en glamour wilt beleven, Een dragqueen makeover in de omgeving Utrecht belooft een betoverende reis naar zelfontdekking en zelfexpressie. Laat de innerlijke diva schitteren en omarm de magie van jezelf al bruisende drag.

Schitterend Zijn: Unieke Dragqueen Makeover in Utrecht. Wil jij een make-over? Mail dan naar voor meer informatie of boek gelijk een afspraak!

Sfeerfilmpje tijdens de make-over:


Wil jij ook je verhaal delen? Neem dan contact op met mij via mijn instagram kanaal: Instagram

Of mail naar:

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

1000 Resterende tekens


Andere blogs