Zelfbeeld Advies Sessie: Transformeer Jouw Perspectief

Van de week had ik een hele mooie sessie. Waarbij er een blokkade zat in het zelfbeeld en een overtuiging die meegenomen was uit het verleden.

Soms is het niet te bevatten waar iets vandaan komt.

Ontdek De Kracht van Zelfbeeld Reflectie: Spiegeloefening

Beginnend met een spiegeloefening hebben deelnemers geleerd bewust te worden van waar hun aandacht als eerste naar toe gaat in hun spiegelbeeld. Dit zijn interessante patronen en daar kun je zeker dingen in gaan veranderen.

Foto-Analyse: Objectiever Kijken Naar Jezelf

Een foto-analyse volgde om te begrijpen welke gedachten naar boven kwamen bij het zien van een afbeelding van henzelf. Deze objectievere benadering kunnen zoveel voor jezelf betekenen.

Loslaten van Blokkades: Zelfbeeld Transformeren

Met behulp van de sessie hebben deelnemers overtuigingen en blokkades diep geworteld in het verleden kunnen loslaten. Hoewel niet alle blokkades na één sessie verdwijnen, ervaren velen een lichter gevoel en een positievere kijk op zichzelf.

Voel de Verandering: Praktische Opdrachten en Resultaten

Aanvullende opdrachten worden verstrekt om de transformatie te bevorderen. Binnen slechts twee weken melden deelnemers merkbare verschillen in hun zelfbeeld. Ontdek de kracht van een positiever zelfbeeld - meld je nu aan voor een sessie en begin jouw transformatie!

 1. Zelfbeeld training 5. Zelfbeeld training

Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak voor het innerbeauty traject.

 

 

1000 Resterende tekens


Andere blogs

man met makeup

Van man naar vrouw voor een dag

Trans make over service

Transgender make-over fotoshoot

Transgender fotoshoot

Transgender fotoshoot