Zelfbeeldboost: innerlijke schoonheid in 6 verhelderende sessies

zelfliefde zelfbeeld vergroten

Stel je voor dat je mijn praktijk binnenkomt, overweldigd door zenuwen en twijfels over het verkennen van je vrouwelijke kant. Misschien ben je al jarenlang gefascineerd door dit idee of ben je er al een tijdje actief mee bezig. Het Innerbeauty Traject is ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken en omarmen van je ware zelf, ongeacht je genderidentiteit.

Innerlijke Schoonheidssessies: een reis naar zelfontdekking

Jezelf mooi voelen gaat verder dan uiterlijke verschijning. Het gaat ook om bewustwording van je innerlijk. Dit kan echter een uitdaging zijn, vooral als je vastzit in langdurige overtuigingen of midden in een persoonlijke transitie, waarbij je je soms meer mannelijk en soms meer vrouwelijk voelt.

Verbinding met je innerlijke zelf

Het begint allemaal met de waardevolle stap om verbinding te maken met je innerlijke wereld. Waarom voel je je zoals je je voelt? Dragen onbewuste overtuigingen uit je jeugd bij aan je huidige zelfbeeld? Zijn er ervaringen die meer impact hebben gehad dan je ooit hebt erkend? Het Innerbeauty Traject biedt een reis naar zelfontdekking.

Innerbeauty Traject: stap voor stap naar stralend zelfbewustzijn

  1. Zelfbeeldsessie: in de eerste sessie onderzoeken we je huidige zelfbeeld en identificeren we wat voor jou belangrijk is in het leven. We richten ons op manieren om je dagelijks te laten voelen zoals jij dat wilt.
  2. Zelfliefde-sessie: de tweede sessie staat in het teken van zelfliefde. We kijken naar hoe je al vriendelijk bent voor jezelf en hoe je dit bewust kunt ervaren, met behulp van positieve psychologie.
  3. Emotionele Overtuigingsverandering: de overige vier sessies concentreren zich op het loslaten van belemmerende overtuigingen, met behulp van onverwerkte emoties die in je systeem zijn opgeslagen. Deze transformerende stappen zullen daadwerkelijk het verschil maken.

selflove

Na 6 sessies voel jij:

  • Bewuster van je wensen: je hebt helderheid over wat je wel en niet wilt.
  • Zachter naar jezelf: meditaties en gerichte opdrachten hebben je zelfcompassie vergroot.
  • Losgelaten overtuigingen: door het verwerken van onverwerkte emoties zijn belemmerende overtuigingen afgebroken.
  • Innerlijke Straling: je straalt meer van binnenuit.

wolken

Claim jouw Innerbeauty Traject: early bird actie!

Overweeg jij deze reis naar zelfliefde en innerlijke schoonheid? Boek het Innerbeauty Traject nu in januari en ontvang 20% korting! Voel je stralender en lichter – claim dit tarief.

Ontdek de kracht van innerlijke schoonheid en zelfliefde in 6 coachsessies.

Andere blogs

man met makeup

Van man naar vrouw voor een dag

Trans make over service

Transgender make-over fotoshoot

Transgender fotoshoot

Transgender fotoshoot