Schitter in Stijl: Dragqueen makeover Utrecht

Wat gaaf, vorige maand was deze beauty bij mij langs voor een makeover. Ze wilde een extreme en over de top look in het roze. Daarom ging ik opzoek naar een passende look met de juiste make-up en styling. Kijk je mee?

 

Dragqueens, de extravagante artiesten die zich hullen in weelderige make-up, opvallende pruiken en adembenemende kostuums, winnen steeds meer aan populariteit.

Zo ook deze beauty die helemaal ging voor roze roze en nog eens roze.

 

De styling

Zo heb ik gekozen voor een roze bustier met mooie glinsters, een roze pruik met nepbloemen en een mooi glinsterend veren corsage en een glanzende rok van satijn.

Om het af te maken de accessoires, een satijn roze tasje met roos in het roze en glanzende satijnen handschoenen.

dragqueen makeover utrecht

De make-up look

De make-up look is gekozen voor extreem en als een echt diva. Zo zijn de wenkbrauwen weggehaald met een lijmstift zodat er nieuwe bijzondere wenkbrauwen getekend konden worden. Wat puntiger dan normaal en helemaal in style bij deze wat extremere look.

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

dragqueen makeover utrecht

Deze unieke makeover-ervaring verwelkomt iedereen, ongeacht geslacht of achtergrond, in een intieme en inclusieve setting. Het avontuur begint met een persoonlijk consult, waarbij we een gewenste look bespreken.

Van daaruit ondergaan ze een betoverende transformatie in de make-upstoel, waar professionele make-uptechnieken en artistieke vaardigheden samenkomen. Na het kiezen van pruiken, outfits en accessoires word jij getransformeerd tot stralende sterren klaar om het podium te betreden.

Na de onvergetelijke metamorfose kun je de nieuwe look vereeuwigen tijdens een fotoshoot. Daarbij word je begeleid om de glamour en zelfexpressie vast te laten leggen. De resulterende foto's worden digitaal verstrekt als blijvende herinnering aan deze unieke ervaring.

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

dragqueen makeover utrecht 1

Of je nu een individuele ervaring zoekt, dag vol glitter en glamour wilt beleven, Een dragqueen makeover in de omgeving Utrecht belooft een betoverende reis naar zelfontdekking en zelfexpressie. Laat de innerlijke diva schitteren en omarm de magie van jezelf al bruisende drag.

Schitterend Zijn: Unieke Dragqueen Makeover in Utrecht. Wil jij een make-over? Mail dan naar voor meer informatie of boek gelijk een afspraak!


Wil jij ook je verhaal delen? Neem dan contact op met mij via mijn instagram kanaal: Instagram

Of mail naar:

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

Andere blogs

man met makeup

Van man naar vrouw voor een dag

Trans make over service

Transgender make-over fotoshoot

Transgender fotoshoot

Transgender fotoshoot