Hoe beleefd Zaleska haar transformaties?

Zaleska zat een tijdje geleden voor het eerst in mijn stoel voor een transformatie make-over.

Ik heb haar omgetoverd voor een gaaf feest.

Het was een stuk twijfel waar Zaleska mee afrekende of ze er nog wel mee door moest gaan.

Lees jij mee hoe Zaleska nu haar transformaties beleefd?

makeup trans dragqueen

Naam: Zaleska

Leeftijd: 43

Plaats: Gorinchem

Hoe denk ik over mezelf?

Een stuk positiever nadat ik bij jou ben geweest. Aangezien ik die avond bijna 14 dagen op een endorfine wolk heb rondgelopen. Ik heb zoveel geweldige complimenten gehad van mannen en vrouwen, na dat feest, het was ook een soort afrekening met het oude. En nu een nieuw schoon verhaal waar ik alles kleurrijker en gezelliger kan beleven. Het voelt ontspannend als alles is gelukt en het geeft een vrolijk gevoel.  

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?

Wat is de rol van anderen daarin/ meningen of opmerkingen van mensen die weten dat je je laat omtoveren tot vrouw?

Niet iedereen in mijn omgeving weet dat ik ook Zaleska ben. Er zijn mensen die er niet mee kunnen omgaan. Mensen die het weten zijn heel erg positief en vinden dit leuk. Dit zijn ook mensen waar ik mee uitgaat. Zij kunnen er ook met mij over praten en waarderen Zaleska  en ook als ik gewoon een man ben.

Hoe dacht je vroeger over jezelf?/ Op welke manier ben je in aanraking gekomen met het verkleden/vrouwelijk voelen en hoe dacht jij hierover toen je jonger was?

Ik was er misschien vroeger niet echt bewust mee bezig. Ik ben wel opgegroeid in een tijdperk dat er veel typetjes waren op tv en in de muziekwereld. Ik moet dan denken aan de typetjes van Van Kooten en de Bie,  Paul Haenen als Magreet Dollman, maar ook bijvoorbeeld Pete Burns van Dead or Alive en Divine maakte het voor mij transformeren redelijk normaal.

Het idee dat je even iemand anders kan zijn leek mij erg fijn. Dus het is voor mij ontspannend om mij om te toveren als vrouw en dan leuke dingen te gaan doen zoals uiteten naar een party of voorstelling.

mannen makeup

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?

Wanneer voel jij je mooi?

Wanneer ik mij echt mooi voel is denk ik toch als ik als vrouw ben. Aangezien ik een heel goed gevoel heb hoe ik er uit wil zien, maar ook best wel een perfectionista ben. Kleding en accessoires moeten mooi zijn. Maar ook make-up en haar zijn super belangrijk voor mij.

Ik ben zeker geen transgender, maar ik zou het eerder zelf beschrijven als genderfluid. Ik ben naast Zaleska gewoon een jongen. Ik merk wel dat als ik in de omtovertruc zit dat ik diva achtige streken begin te krijgen. Ik kan er ook best wel van genieten tegenwoordig zoals dat ik onderwegnaar huis rijd dat ik  aandacht krijg van mannen die mij aan zitten te staren, naast mij blijven rijden. Het lijkt wel dat als ik als vrouw ben dingen makkelijker gaan. 

Het levert ook leuke en momenten en mooie gesprekken op. 

Wat vind jij het leukste van vrouw zijn?

Het leukste vind ik van vrouw zijn dat ik die momenten moet vooruit plannen in mijn agenda en dit combineer met uitgaan in de avond naar feestjes of danceclub en of burlesque parties.

Voorpret

Ik neem dan ook overal die dag de tijd voor en doe alles op mijn tempo en snelheid. Ik heb zeker veel voorpret met uitzoeken en kopen van kleding en accessoires.

Op de dag is het echt totale ontspanning. Wanneer ik eenmaal in de auto stap en  rgens heenga geeft dit echt wel een positieve rush. 

Als ik  dan ergens heenloop moet ik wel even het juiste knopje omzetten en niet meer als Henk lopen en bewegen.

 transformatie

mannen makeup visagie

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?

Tijdens het feest

Het is even wennen en daarna gaat het vanzelf om mij als Zaleska te gedragen. Het is super leuk als mensen het kunnen waarderen dat je dit doet. Hier komen hele leuke gesprekken uit voort.

Het geeft positieve energie als je ergens op een feest helemaal naar je zin hebt.

The day after

Maandag ochtend gaat weer vroeg de wekker. Als ze op kantoor vragen β€˜wat heb jij dit weekend gedaan?’ dan zeg ik soms dat ik als beeldschone dame ben uit geweest en heel de nacht door gefeest heb. Ze verslikken zich vaak een paar keer in hun koffie.

Van binnen lach ik mij helemaal dubbel en kan weer een poosje na genieten van al die mooie ervaringen.

Van een geslaagd weekje uit en leuke dingen doen als my other me!πŸ™πŸ₯‚πŸΎπŸ–€πŸ’«

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?


Wil jij ook je verhaal delen? Neem dan contact op met mij via mijn instagram kanaal: Instagram

Of mail naar:

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

 

1000 Resterende tekens


Andere blogs

man met makeup

Van man naar vrouw voor een dag

Trans make over service

Transgender make-over fotoshoot

Transgender fotoshoot

Transgender fotoshoot