Erik in de spotlights!

Erik in de spotlights!

Erik heeft nu een aantal keren een fotoshoot bij mij gedaan en ook eens een make-up en hairstyling advies.

Super leuk!

Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan verder.

 

Naam: Erik Wouters

Leeftijd 35 jaar

Plaats Heerlen

Waarom wilde jij ooit een make-over fotoshoot laten doen?

Ik wilde dit doen omdat ik mezelf beter wilde leren kennen. Ik wist dat ik anders was.

Ik wist dit alleen niet zeker en zo kon ik in het geheim mijzelf ontdekken voordat ik het iedereen ging vertellen.

Bij Kim kon ik direct mijzelf zijn. Ik had al eens eerder een makeover laten doen. Maar dit voelde niet natuurlijk. Nu zeg ik zelf het thema en maak ik een plannetje en verder vertrouw ik het haar toe hoe de fotoshoot dan verloopt.

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?

4. Fotoshoot Kimagestyle klein formaat 2

Hoe dacht je vroeger over jezelf?

Vroeger, dan praat ik over 20 jaar terug wist ik dat ik al anders was. Andere  dingen leuk vond. Geen jongens dingen. Ik hield de schijn op omdat het allemaal in die tijd niet zo besproken werd. Ik kom uit  een christelijke familie.  Na jaren gepest te zijn en problemen met mezelf gehad te hebben en zelfs zelfmoord ideeën heb ik na wat therapie nu alles verwerkt. Ik ben ook uit de kast gekomen.  Dit voelt nu beter. Ook uit ik mezelf steeds meer hoe ik wil.

barbie trans foto

Kun je goed jezelf zijn in je omgeving?

Ik kan nu mezelf zijn. Sommige mensen bekijken mij soms wel als een rare. Je hoeft maar iets te veranderen en voor sommige is dit een heel ding. Ik sta er nu ook zo in dat wat ik wil en wat andere denken mij niet meer interesseert. Waardoor ik ook andere vrienden krijg die mij wel ondersteunen en accepteren hoe ik ben.

fotoshoot trans

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?

Hoe voel jij je als vrouw?

Ik ben eigenlijk man met vrouwelijke trekjes. Ik kleed mij weleens als vrouw maar meestal gebeurd het nog tussen 4 muren qua kleding.  Qua make-up en haar dingen laat ik dit wel buiten zien. Met hechte vrienden ga ik soms een stapje verder. Het maakt mijn vrienden ook niet uit hoe ik erbij loop.  Dat maakt mij zekerder omdat ik nu de juiste vrienden om mij heen heb.

Welke kleding vind jij het mooiste?

De bikinisets die ik speciaal heb laten maken vind ik toch het leukst.  Deze heb ik ook voor laatste fotoshoot gebruikt en andere kledingstukken moesten daarbij passen. Deze draag ik ook zo nu en dan. Ik zou nog graag een keer ermee willen zwemmen is mijn droom. Dit gaat zeker een keer gebeuren maar dit is nog een grote stap.

 5. Kimagestyle fotoshoot klein formaat

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot?


Wil jij ook je verhaal delen? Neem dan contact op met mij via mijn instagram kanaal: Instagram

Of mail naar:

Wil jij een dagje vrouw zijn, advies of een make-over fotoshoot

Andere blogs